דלקת גידים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/07/2003 | 00:51 | מאת: מירב

לד"ר לילה טוב! אני בת 23 ואובחנה אצלי דלקת גידים שהחלה בגיד האכילס והתפשטה לכל אורך הרגל. מה גורם לדלקת וכיצד אפשר למנוע ולטפל בה? האם יכול להיות כי הרופא החליט על דלקת ללא כל בדיקת דם? אודה לך אם תוסיף לי מידע בנושא תודה מראש מירב

אפשר וזה בהחלט מעשה יום יומי לאבחן דלקתשלגיד ללא בדיקת דם שכןדילמשש אתהגיד המסויים אם הוא רגיש למגע וכואב משמע יש דלקת . עם זאת לא הבנתי מזתומרת "התפשטה לכל אורך הרגל .. זה פשוט בלתי אפשרי שכן אין גידים לכל אורך הרגל.

09/07/2003 | 23:03 | מאת: מירב

הרופא אמר כי הכאבים ברגלים ובירכיים נובעים מהדלקת. אם תוכל אני מבקשת שוב שתסביר לי כיצד להמנע מהדלקת החוזרת ונשנית והאם ניתן לטפל ללא אנטיביוטיקה... תודה

מנהל פורום אורתופדיה