עקמת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/07/2003 | 18:59 | מאת: כוכבה

בתי בת 13 ואובחנה עקמת של 38 מעלות. קבלנו יעוץ מגורם אחד למחוך עד בית השחי ומגורם שני למחוך עד הצוואר(עם ברזלים). 1. מהו השיקול לסוג המחוך ועד כמה ההבדלים ביעילותם לעומת בעיתיות לבישת מחוך עד לצוואר לנערה בגיל ההתבגרות מבחינה חברתית. 2. האם התעמלות יכולה להחליף את הצורך במחוך או שהיא יעילה בנוסף.

חגורות מעל בית השחי יעילות יותרמחגורת נמוכות בטיפול בעקומות שהשיא שלהן הוא מעל חוליה חזית שמינית . התעמלות לא משנה כלום לגבי הטיפול בעקומה היא חשובה בכדי לשמור על שרירי הגב ועל גמישותו.

09/07/2003 | 23:25 | מאת: כוכבה

האם יש כבר נסיון בטיפול בעקמת עם מחוך בשם:RSC שמיוצר בגרמניה ע"י חב' ORTHOLUTION

מנהל פורום אורתופדיה