שבר בחוליה l1 דחוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/07/2003 | 23:44 | מאת: עדי

לרופא שלום יש לי שבר בחוליה l1 דחוס מצבי הכללי בסדר אך כאשר אני שוכב על הגב אני מריגש תחושות לא נעימות בגב ולפעמים גם בישיבה חלפו שלושה וחצי חודשים מאז השבר בצילום התברר שהוא התאחה מדוע אם כך יש לי תחושות והאם אני יכול לחזור לפעילות ומה לגבי העתיד האם אוכל לעסוק בספורט באופן רגיל

סביב השבר נוצרת הצטלקות כתוצאה מהדם שנשפך שם . הצטלקות זו נוטה להתכווץ וכשאתה שוכב אתה מותח אותה וחש בכך. במידה ואין לך נזק נוסף אתה יכול לחזור לפעילות מלאה אם כי באופן הדרגתי.

מנהל פורום אורתופדיה