מכה בחזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/07/2003 | 22:33 | מאת: בני

ד"ר לב-אל שלום, לפני שלושה חודשים, במהלך משחק כדורגל, קיבלתי בטעות מרפק לחזה. המכה לא הייתה חזקה ולא עשתה רושם של משהו רציני. מכיוון שלאחר מספר ימים הכאבים הלכו והתחזקו, ניגשתי לרופא אורטופד. הוא הפנה אותי בדחיפות למיון (היה יום ו'). במיון ביצעתי צילום, אך הכירורג שטיפל בי אמר שאין שבר, וסיכם את האבחנה שלו ב"חשש לסדק בצלע". הוא ציווה עלי לנוח. כיום הכאבים עדיין לא עברו (אם כי פחתו). בצילום נוסף שביצעתי הרופא שוב לא מוצא בעייה, ולכן הוא ביקש להשתמש במשככי כאבים ובמשחת BEN-GAY. האם באמת יכול להיות שמקור הבעייה היא שרירים? האם זה הגיוני ששרירים יכאבו למשך תקופה כל כך ארוכה כתוצאה ממכה? מה עוד יכולה להיות הסיבה לכאבים? תודה, בני

סביר להניח שמקור הבעיה הנו דימום מתחת לקרום העצם ולא משרירים .

10/07/2003 | 22:20 | מאת: בני

תודה על תשובתך, האם אתה חושב שכדאי לי אם כן לפנות לרופא מתחום התמחות אחר?

מנהל פורום אורתופדיה