צעידה בזמן כאב במפרק הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/07/2003 | 19:46 | מאת: berta

לד"ר שלום, אני סובלת מכאבים במפרק הירך, יקח לי כשבועים או שלושה להגיע לאורטופד (קופ"ח כללית), ברצוני לדעת אם כדאי לי להמשיך לצעוד כל יום כ-שעה במאמץ די גדול. (למעשה אני חוששת שהכאבים הם תוצאה של הליכה מאומצת במיוחד של הזמן האחרון עקב רצון עז לרדת במשקל). מחכה לתשובתך המהירה איני מעוניינת לגרום לעצמי נזק נוסף ומצד שני מאד רוצה ללכת.

ובכן זה תלוי בסיבת הכאב .מצד אחד יתכן שכאביך סיבתם בהליכה וכדאי שתנוחי מעט ומצד שני ההליכה חשובה במיוחד אם את סובלת משינויים נווניים במפרק. אין לך אם כן מנוס מלחכת לבדיקת האורתופד בכדי לקבל תשובה המבוססת על איבחון נכון של בעייתך.

מנהל פורום אורתופדיה