ניתוח חדש לקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/07/2003 | 15:24 | מאת: שגיב

קראתי לא מזמן בעיתון ידיעות אחרונות על ניתוח חדשני שנעשה בארץ לקרסול שניזוקה והוא יותר מוצלח ופחות כואב או משהו כזה בכל אופן לצערי לא שמרץי את העיתון והייתי רוצה לברר יותר פרטים על כך ונתנו שם גם איזה שהוא אתר אינטרנט לפרטים האם אפשר לעזור לי בכך? תודה

05/07/2003 | 20:36 | מאת: נאוה

שלום שגיב, אני הייתי המרואיינת במאמר עליו אתה שואל, אשר התפרסם בידיעות אחרונות ב-9/6/2003. אין לי קובץ של המאמר כדי לשלוח אליך אבל אוכל לספר לך בקיצור שמדובר בניתוח החלפת מיפרק הקרסול, בוצע בבי"ח מאיר בכפר-סבא על ידי דר' שטרן ופרופ' ניסקה באוגוסט 2003 ועבר בהצלחה. בוצעו כבר 11 ניתוחים כאלה בבית חולים זה. אם תרצה פירוט נוסף או להתייעץ עם אדם שהתנסה בניתוח כזה, אשמח לענות באמצעות הפורום או תיבת הדואר השייכת לאתר "צעדים", שגם עליו שאלת. צעדים היא עמותה לפגועי ומושתלי מיפרקים וכתובת האתר היא: ttp://www.freewebs.com/tzeadim. בברכה, נאוה לנדסמן מנהלת אתר עמותת צעדים.

10/07/2003 | 01:02 | מאת: שגיב

צרור תודות נאוה אני אשלח את המידע לבת דודתי שסובלת מהקרסול ואם היא תרצה מידע נוסף היא תיצור איתך קשר המון תודה

מנהל פורום אורתופדיה