עקמת מולדת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/07/2003 | 23:49 | מאת: עוז

יש לי תינוק בן שנתיים וחצי עם עקמת מולדת שכבר עברה את גבול 50 המעלות בשבוע שעבר קבלנו הודעה מהרופא שצריך לנתח את הילד. מאחר שאנו רוצים לקבל דעות נוספות עקב המשמעות העצומה של ההחלטה לניתוח אבקש לדעת מי נחשבים לשלושת האורטופדים הבכירים ביותר בארץ בתחום של ניתוחי עמוד שדרה בילדים והאם עדיף לטפל אצל אורטופד או נוירוכירורג בתודה עוז

05/07/2003 | 08:02 | מאת: רמי

ישנה מחלקה לאורתופדית ילדים הממוקמת בביה”ח ”דנה” לילדים (איכילוב) מנהל המחלקה הוא פרופ' שלמה וינטרוב . ניתן לקבוע תור למרפאת עמוד השדרה בביה”ח ”דנה” לילדים בטלפון: 6974548 - 03

מדיניות הפורום היא לא לבוא בהמלצות אישיות אבל מכיון שבעייתך היא בהחלט יחודית אציין בפנייך את המחלקות היותר מנוסות בעניין זה : אורתופדיה ילדים בביה"ח הדסה עין כרם מחלקת גב במרכז הרפואי על שם ח.שיבא מחלקת גב בי"ח מאיר

מנהל פורום אורתופדיה