טיניטוס וקשר לחוליות בעמוד השידרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/07/2003 | 17:02 | מאת: ירון

לרופא שלום רב אני בן 55 ולאחרונה התחלתי לסבול מטיניטוס בצד שמאל שעולה ויורד . עברתי את כל הבדיקות הנדרשות ללא ממצאים ( בדיקות דם מקיפות, שמיעה, ברה, MRI ) . לפני זה , התחלתי לסבול מכאבים בכתפיים שמלווים במגבלה תנועה בכתף ימין. האם קיים קשר לטיניטוס , קיבלתי גם המלצה לבצע פיסיוטרפיה לחוליות C5 C6 ספציפי לטיניטוס - דעתך חשובה לי תודה

מבחינה פיסיולוגית ואנטומית לא יתכן קשר בין טיניטוס לבין בעיה בחוליות ע"ש הצוארי.

06/07/2003 | 11:35 | מאת: יוני

אני בן 24 אני סובל מכאבים בגב תחתון אם זה בישיבה או אם זה בעמידה אך שאלתי היא אים ניתן לדעת מה גורם לזרמים ברגליי ולאי תחושה כל פעם ברגל אחרת אודה לך אם תכתוב לי תודה רבה.

05/07/2003 | 08:29 | מאת: רמי

ירון שלום. פיזיוטרפיה לחוליות צוואריות 5,6 יכולה לעזור לכאבי הכתפים שאתה מתאר. היתכן שנפלה טעות בשאלה? בברכה רמי

05/07/2003 | 21:40 | מאת: ירון

שלום רמי אני שאלתי את השאלה בנושא הטיניטוס אחרי ברור אצל אדם (לא רופא) שעוסק בשיווק מכשירי מיסוך לטיניטוס 12 שנים , אחרי שסיפרתי לו שיש לי בעיה בכתפיים, הוא הפנה אותי מיד לטיפול פיזיוטרפי בחוליות C5 ו C6 (אין טעות) . אשמח אם תענה לי בנושא ומהו נסיונך. האם אתה קשור לטיניטוס בצורה זו או אחרת?? תודה מראש ירון

מנהל פורום אורתופדיה