כאבים בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/07/2003 | 11:43 | מאת: חגי

שלום היה לי לפני שנה נקעתי את הקרסול בטאלוס ממש לפי המאמר באתר. כיום שנה לאחר המקרה אחרי שהתחלתי לעבוד בתחנת דלק ועמדתי הרבה זמן חזרו לי כאבים חזקים בקרסול עקב כך התפטרתי מהעבודה. הלכתי לרופאה שאמרה שהיו לי שברים קטים בטאלוס עקב כך יכל להיות שיצא לי מהשבר ויש לי כאבים. (בצילום שביצעתי באותו היום היא אמרה שהכל תקין) היא רשמה בהבחנה painfull ankle- s/p subchondral fracture ואמרה לי לככת עם הרקאס האם אתה יכל להסביר לי יותר על הבעיה מה יצא ?! והאם הוא יחזור למקומו? האם האקרס יכל לפתור את הבעיה? והאם צריך לעשות אורטוסקופיה ברגל להאבחנה טובה יותר

האבחנה שרשמה הרואפה מדברת על שבר של פיסת עצם עם הסחווס המפרקי עליה. דבר זה צרי לראות בצילום רגיל ובמידת הצורךבCT . הטיפל הוא ניתוח להוצאת הרסיס אם הוא לא מחובר. הסיכווי שיתחבר מאליו אינו גדול.

03/07/2003 | 22:50 | מאת: חגי

האם air cast יכל לעזור?!

מנהל פורום אורתופדיה