די לסבל שלי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/07/2003 | 04:06 | מאת: גל

שלום יש לי פריצת דיסק צוארית עקב תאונת דרכים ומצבי החמיר עם הזמן . יש לי נימול ביד וכאבים עזים מאוד לאורך היד .איני יכולה לעמוד או ללכת .רק כשאני שוכבת טוב לי עם זה כך אני 3 חודשים במיטה .ניסית זריקת אצל רופא כאב .הייתי גם אצל כירופרקט ומה עוד .. מה עלי לעשות ?

צורת הצגת הדברים שלך טומנת בחובה הרבה פחים. אם תרצי תשובה טובה עליך לבוא ולהבדק על יד אורתופד המתמחה בבעיות עמוד שדרה . נסי גםבפורום בעיות גב ועמוד שדרה.

04/07/2003 | 23:31 | מאת: רננה

אני בת 30 עם צפיפות עמוד שדרה תקינה,אבל בירך נמצא אוסטיאופניה קלה. מה עלי לעשות. יש לציין שיש ירידה בגובה מ154 ל151 מאד מודאגת

מנהל פורום אורתופדיה