אי נוחות בגב עם הקרנות לרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/07/2003 | 21:10 | מאת: סיגל מהונגריה

כבר מזה כשבוע אני סובלת לעיתים ולא באופן מתמשך מתחושת אי נעימות (כאב קל) בגב התחתון. רגל ימין נרדמת לעיתים ויש תחושת מתיחה בירך ולעיתים בחלקים אחרים ושוב לא באופן מתמשך אך לעיתים קרובות. בצד ימין לעמוד השדרה השריר מכווץ ולכן נפוח. אני חיה בחו"ל ומעדיפה לקבל יעוץ מהארץ. אין לי שום בעיה או מגבלות בתנועה. ביום ב' אני אמורה להגיע לראומטולוג וצפוי שאשלח לסי.טי. האם יש בעיה לקחת ויוקס או אטופן עד ליום שני והאם להמנע מסי.טי?

איןבעיה לקחת ויוקס או אטופן א תתפלאיגם אקמול בכמותנכונה ( 6 טבליות ביום) יעשה אתהעבודה. אין שו סיבה לעשותCT בשלב כל כך מוקדם חכי ואם לא יעבור הכאב תוך 8 שבועו ת יהיה הגיונילעשות CT .

מנהל פורום אורתופדיה