שאלה לרופאים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/07/2003 | 15:57 | מאת: טל

ברצוני לדעת על ניתוח של החלפת ראש פרק ירך(THR) בפעם השניה מה הסיכונים?מה סיכויי ההצלחה ?

הסיכונים אינם שונים מאלו של החלפה ראשונה רק ששכיחותם גדולה יותר ושעורי ההצלחה מעט נמוכים יותר.

06/07/2003 | 09:37 | מאת: טל

דר' אסא בוקר טוב והמון תודה אשמח אם תפרט לי יותר את תשובתך - -מדוע שכיחות הסיכונים גדולה יותר ושעורי ההצלחה נמוכים יותר? -במה מתבטאים שעורי הצלחה נמוכים יותר? -ומהם אחוזי ההצלחה במקרה זה, אני בת 30 בעוד חודש אעבור ניתוח שני rev thr ונאמר לי כי במקרה של פגיעה בעצב או בשריר ישנו סיכוי לשיתוק חלקי, מה הסבירות לפגיעה כזו? ושוב המון תודה טל

מנהל פורום אורתופדיה