בעיה ממושכת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/06/2003 | 22:19 | מאת: ניר

לאחר מחלת נשיקה וכאבי גב ממושכים כולל הקרנה לרגל שלא מגבילים בתנועה ועושה כל ספורט שהוא שלא מחמיר ואף אז כאבים לא מורגישם נשלחתי לעשות צילומים+ CT הסיטי על פי רדיולוג יצא תקין וגם אורטופד מומחה לבעיות גב ושדרה בדק והכל יצא תקין. במיפוי באזור סקרם איפה שכואב בגב תחתון יש ריכוז יתר ונשלחתי ל- CT אגן. נשלחתי לרדיולוג של מכבי בראשון שמצא פתאום בלי לבדוק אותי ואחרי שפעם ראשונה שעיין בצילומים לא מצא כלום כניראה לא רצה לתת לי MRI פתאום בלט דיסק הקפי מנימלי שלוחץ על שורש L5 האם הגיוני לאור הדברים הנ"ל?

איני יכול לשפוט הגיונם של מי שבדק וראה את הצילומים בלי לראות בעצמי

מנהל פורום אורתופדיה