כאבים ביד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/06/2003 | 22:00 | מאת: גדעון

שלום אני סובל יותר משנה בכאביםביד ימין, הכאבים החלו במרפק ימין ,עברתי צילום עברתי בדיקת הולכה חשמלית,עברתי פיזיוטרפיה,הכאב היום גם במרפק גם בזרוע וגם בכתף,לפעמים אצבעות היד קצת כואבות גם. אני מתעורר בלילה כשאני שוכב במקרה על היד. מה עוד אפשר לבדוק? תודה

אפשר לבדוק בלי סוף ואפשר לבדוק בדיקה גופנית טובה ומדוקדקת ולדעת באיזה צד של המרפק יש כאב היכן בדיוק יש רגישות האם יש עדות ללחץ על עצב האםיש חסר נוירולוגי מה מצב הכתף מה מצב הצואר. וכו

מנהל פורום אורתופדיה