בעיות ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/06/2003 | 14:14 | מאת: רן

ד"ר שלום רב. כתוצאה מעבודת סבלות בעבר,אני סובל כבר כמה שנים מכאבים ועקמת בברכיים. כפות הרגליים נוטות החוצה וההליכה עקומה. עשיתי צילום C.T. ולא התגלה דבר חריג (ב.מ.פ.). ?? פניתי לייעוץ פרטי , וקיבלתי הפניה לניתוח שאינני מעוניין בו. הרופא האורטופד בקופ"ח לא נתן לי פתרונות . השאלה שלי היא, אם יש פתרונות אחרים לבעיה(תרגילים,או מכשיר לחיזוק הברך)?? האם יש פעילות גופנית שעוזרת לתפקוד הברכיים? תודה. רן.

בכדי להציע פתרונות יש לדעת מה הבעיה . סוד זה שמרת לעצמך.

28/06/2003 | 16:57 | מאת: רן

ד"ר שלום. הבעיה שלי היא לא סוד. יש לה שם או מונח רפואי,אך אני לא יודע מה הוא. אני סובל מעקמת של הברכיים ושל כפות הרגליים. הצד הפנימי של הרגל,גבוהה הרבה מהצד החיצוני. כדי שהרגל תהיה ישרה,אני צריך להרים את הצד הפנימי ,הצד של הבוהן, באוויר. הבעיה שהעמידה,הדריכה וההליכה שלי עקומות כתוצאה מהעיוות של הרגל. אני סובל גם מכאבים חזקים בברך ובכפות הרגליים. פעילות גופנית,כמעט ואני לא עושה בגלל הכאבים. אני מקווה שהצלחתי לפרט יותר ולהסביר את הבעיה. איזה פתרון יש לבעיה שלי??

מנהל פורום אורתופדיה