עקמת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/06/2003 | 15:12 | מאת: סיון

יש לי עקמת. בערך 25 מעלות וגובהי הוא 1.65 בבדיקה האחרונה שהייתה אתמול כל חצי שנה אני הולכת לד"ר שלי והוא אומר לי לחזור עוד פעם בבדיקה הבאה רציתי לדעת לפני הנתונים שנתתי מתי אני אפסיק ללכת עם המחוך "ספנקור" שלי.. אני לובשת אותו בערך 8 שעות ביום ואני נראית בידיוק אותו דבר מבדיקה לבדיקה אני לא נראית עקומה בכלל... מתי אני אפסיק ללכת איתו?

הזמן להגמל ממחוך הוא עם תום הצמיחה לגובה. זה קורה בערך שנתיים שלש אחר תחילת הופעה של מחזור חדשי.

24/06/2003 | 20:10 | מאת: asaf

היי רציתי להגיד דבר קטן, למי שיש עקמת הוא לא צריך להיות עקום, איך הגעת לזה בכלל?

24/06/2003 | 20:12 | מאת: asaf

היי קודם כל רציתי להגיד לך שלא מחייב שלמי שיש עקמת הוא יהיה עקום , איך הגעת למסקנה הזו? ודבר שני לי היה מכשיר מלוולקי שהיתי מחויב להיות איתו 23 שעות ביממה . ובת כמה את?

21/07/2003 | 00:28 | מאת: מור

לי היה עקמת מאוד חמורה והייתי עקומה!!! לי גם היה מחוך ולבשתי אותו 23 שעות ביום!!!!!!!!! אז סיון תהני מזה שאת צריכה ללבוש את המחוך 8 שעות זה כלום!!!!!11

מנהל פורום אורתופדיה