עזרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/06/2003 | 20:13 | מאת: ניר

מזה כשנה לאחר מחלת הנשיקה כאבים בגב תחתון-אגן המקרינים לאורך הרגל. עברתי בירור אתל אורטופד נוירולוג כולל CT עמוד שדרה תחתון שיצא תקין. במיפוי שנעשה נמצא ריכוז בפרק הסקרם השמאלי. מה זה יכול להיות? האם זו דלקת? יש מה לעשות( אני לפני גיוס) האם במיפוי עצמות סורקים את כל העצמות ובודקים הכל או שמתמקדים באזור חשוד?

בדיקת מיפוי עצמות אינה עונה על השאלה מה זה אלא על השאלה היכן זה . ובכן זה במפרק הסקרואיליאקלי. מה זה צריך עוד לאבחן. כן זה יכול להיות דלקת. במיפוי עצמות סוקרים א תהגוף כולו.

מנהל פורום אורתופדיה