מכה בצוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/06/2003 | 17:33 | מאת: אהובה

שלום התהפכתי וקבלתי מכה בצוואר התוצאה- הצרות המרווח בין חוליות צוואר 6-5 רוטציה של חוליה צווארית 2 יש לי כאבים בצוואר, קושי בתנועות סיבוב הראש כאבים בגב- בעיקר כתפיים וכאבי ראש התחלתי פיסיוטרפיה השיפור מיידי לאחר הפיסיוטרפיה, והכאבים חוזרים אחכ. שאלתי- איך הפגיעה גורמת לי לכאבי ראש ואיך ניתן לטפל בכאבי הראש האם הכאבים בצוואר ובגב יחלפו או אולי המצב יכול להיות גרוע יותר - תודה מראש

מתח שרירי הצואר גורם למתיחת ה"גלאה אפונורוטיקה "שזה ציפוי הגלגלת וזה מכאיב. הטיפול בכאב : אקמול 6-8 ביום הכאב -סיכוי טוב שיעבור. היצרות מרווח C5-6 לא מהתאונה זה היה לפני התאונה .

מנהל פורום אורתופדיה