שחיקת מפרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/06/2003 | 01:01 | מאת: סימה

אניבת 46 בדרך כלל בריאה.בשנה האחרונה התחלתי לסבול מכאבי ברכיים בעיקר בעת עלייה במדרגות.הכאב מציק עד כדי קושי ממשי בעיקר ברגל שמאל. יש לציין שאינני סובלת מעודף משקל.אני גם מקפידה על פעילות גופנית קבועה [הליכה].האם מדובר באוסטיאוארטריטיס ? האם מגה גלופלקס יכול לעזור? ןמה אני אמורה לעשות כדי לברר את העינין קלינית? תודה על תשובתך'

אוסטאוארטריטיס היא סיבה סבירה אך לא יחידה. אורתופד ידע לענות על שאלתך ביתר פרוט לאחר בדיקה וצילום רנטגן

מנהל פורום אורתופדיה