ניתוח מפרק הירך כן או לא....?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/06/2003 | 23:12 | מאת: מיכאל

ד"ר נכבד! בעקבות כתבה שפורסמה היום 18/06 בידיעות אחרונות שכותרתה: "דקלת מפרקים" אבקש לקבל מידע נוסף על שיטת הניתוח החדשה באנדוסוקפיה אשר מתבצעת לפי המאמר במרפאת "אלפא" בגרמניה ע"י ד"ר יורגן טופט. האם ניתוחים בשיטה מתבצעים גם בארץ? תודה מראש!

התאור בכתבה אינו מאפשר תשובה לשאלתך.

19/06/2003 | 15:38 | מאת: מיכאל

מה עלי לעשות על מנת לקבל תשובה לשאלתי זו. האם מקובל ניתוח אחר מאשר החלפת המפרק?

ראה את האתר של "קליניקה אלפא" ותווכחשאיןמדובר ב"גילוח" של מפרק הירך אלר של הברך. זו שיטה ישנה מוכרת עם תוצאות מפוקפקות . תוכלגם לראות סרטון וידאו המתאר את השיטה. אני כבר הפסקתי לעשות אותה. http://www.kneeguru.co.uk/html/step_10_help/clinics/clinics_europe/alpha_klinik.html

21/06/2003 | 13:44 | מאת: מיכאל

מודה לך מאוד על תשובתך המהירה!

מנהל פורום אורתופדיה