תחילת מחלת בניון בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/06/2003 | 03:37 | מאת: עמוס

שלום לאנשי האתר יש לי תחילת מחלת בניון לאמור כאבים בעצם הבולטת צילמתי והאורטופד ראה 3 עצמות ואמר "נעליים" אניתי כי יחפן אני זה היה לפני כחצי שנה ומאז מאד החריף נא היתיחסותכם עמוס

ראה את: http://doctors.co.il/ortho/article/8/

19/06/2003 | 03:20 | מאת: עמוס

שלום ותודה על התגובה אכן קראתי את הקשור למחלה בכתבה באתר ואני מוסיף ושואל אני חבר "מכבי" הייתי אצל רופא בנדון לפני כחצי שנה ואז טרם ראו דפורמציה הופניתי לצילום הרופא הביט וקבע כי יש בצילום שלוש עצמות (ראה שלוש כתמים בהירים) דיבר על נעליים והשבתי כי יחפן אני ענה כי אין מה לעשות לי זה מאד כואב בעיקר בקור אך גם כשחם וכבר יש דפורמציה (עצם בולטת) בעבר קראתי כי בית החולים רוטשילד בחיפה פיתח שיטה חדשנית לנושא נא עצתך בגישה לעיניין המטריד ברגשי כבוד נ.ב בן 53 עמוס גונן

מנהל פורום אורתופדיה