עזרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/06/2003 | 21:46 | מאת: שרית

בקשר למה שאמרת לי אני יודעת שעושים לי ניתוח של האטרוסקופיה...ולפי זה ידעו איך לטפל, ואני יודעת שלוקחים גיד ומשתילים במקום הרצועה הצולבת....[ יש לך אולי חומר לתת לי ... כמה אחוזי הצלחה יש בניתוח של ההשתלת גיד במקום הרצועה? ובקיצור אשמח אם תיתן לי יותר מידע לגבי זה... בתודה מראש ומצטערת על ההטרדה פשוט חשוב לי מאוד לדעת...שרית

אחוז ההצלחה הוא בסביבות90% חומר נוסף תמצאי ב: http://orthoinfo.aaos.org/fact/thr_report.cfm?Thread_ID=216&topcategory=Knee

19/06/2003 | 00:01 | מאת: שרית

מנהל פורום אורתופדיה