מיזרון בהשפעת כאב גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/06/2003 | 19:52 | מאת: רוב

שלום דוקטור, ישלי בן בן 16 שטוען בבקר על כאבי גב [ניבדק והכל בסדר . לפעמים שם חגורה מפני שיש לו עקמת קטנה ] שאלתי אלייך , אני רוצה ליקנות לו מיזרון טוב, מה יותר טוב מיזרון עם קפיצים..? [עמינח.....?מאד יקר..] או מיזרון סנדביץ קשיח ? על מה אתה ממליץ נגד כאביי גב מיזרן עם קפיצים ? או בלי ?[גומי אויר , פולירון ?] עדיף מיטת ספה עם מירן קפיצי בטוחה כגון עמינח? או מיטת עץ עם מיזרן קשיח ללא קפיצים? כגון סנדביץ, או פולירון ? תודה מראש

אינני ממליץ על מזרונים משום שאני לא חושב שזה משנה הרבה . מזרון טוב צריך להצטיין בשלש תכוונות . 1. שיהיה נוח 2.שיהיה זול 3.שקל יהיה לנקותו ו שיאריך ימים

17/06/2003 | 22:50 | מאת: רות

כלומר הכאבים בבוקר הם לא ממיזרון לא טוב? ומה אם פירסומים על עמינח ''עם המרכז הבריאותי'' אין הבדל בין המיזרונים.? אתה טוען שאם המזרן נוח לא משנה איזהו? לא יכול להיות שנרגיש נוח על מיזרן והוא יגרום לכאב ,[סמוי שנובע מזה...?] חן חן על תשובתך [הזריזה] ובאמת ניפגשנו בפורום השני...... ...

מנהל פורום אורתופדיה