מכשיר BCD

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/06/2003 | 00:00 | מאת: מיטל

שלום, אני בת 22. סובלת מזה כשנה מנפיחות בשוק של רגל שמאל. בבדיקה של רופא משפחה לפני כחצי שנה, נאמר לי שלא נראית כל בעיה ברגליים. לאחרונה שמעתי על המכשיר החשמלי BCD המסייע לכלי דם ולבעיות מעין אלו. רציתי לדעת האם אכן מכשיר זה יכול להעלים לי את הנפיחות ברגל לגמרי והאם הוא עוזר בכלל ובעבור מה? תודה רבה.

לא מכיר לא יודע

12/04/2007 | 11:18 | מאת: לילי

שמעתי ברדיו קול חי ורדיו קול ישראל רשת מורשת אנשים ספרו שנעזרו במכשיר ובאחד התוכניות ספרו שעזר גם לנפיחיות ברגליים. יש אתר www.bcd.org.il

14/06/2010 | 20:52 | מאת: מ

מליצה מאד לכאבי גב וברכיים ולזרימת דם טובה ומשפיע לשינה טובה ועמוקה.

מנהל פורום אורתופדיה