אפשרויות לשיקום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/06/2003 | 15:37 | מאת: שרית

שלום רב, עברו 10 ימים מיום הניתוח שעברתי להסרת דיסק שלחץ על עצב וגרם לאובדן תחושה ברגל ימין. (דיסק בחוליות L4, L5). התפרים טרם הוסרו (רק לאחר שבועיים נאמר לי), התחושה ברגל השתפרה - אם כי לא חזרה לחלוטין. אין לי כאבי גב כרגע. אני מתהלכת מעט בכל יום, אך בצורה מאוד "עקומה". האם ישנה איזו פעילות משקמת שאני יכולה לעשות כדי לאמן את השרירים ברגליים, לחזק אותם וכן למנוע את ההליכה "העקומה" שסיגלתי לעצמי. אשמח לקבל תגובה, הכוונה מתאימה. בתודה, שרית

כל מהשעלייך לעשות זה לתרגל : להגדיל מרחקי הליכה להווסיף מדרגות וכו' בנוסף חשוב לעשות תרגילים למתיחת שרירים

מנהל פורום אורתופדיה