החלפת פרק ירך פעם שניה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/06/2003 | 17:41 | מאת: gaia

שלום רב דוקטור ! לפני 12 שנה הוחלף לי פרק ירך ימין+החלק העליון. הניתוח בוצע על-ידי פרופסור הורושובסקי ז"ל. בחודש האחרון קשה לי מאד ללכת ,כשהולכת זה כואב. אין לי קשר עם אורטופד ,מאז שהייתי אצל הורושובסקי. שאלתי ; מי הטוב ביותר להחלפת פרק -ירך בפעם השניה ? האם זה הרבה יותר מסובך מפעם ראשונה ? תודה מראש על תשובתך

ראשית מאין לך שצריך להחליף את המפרק אולי יש בעייה אחרת? אשר למי הכי טוב? ובכן עדיין לא נעשתה אליפות בנושא זה ואין דרך לדעת זאת . למען האמת גם לו יכולתי לדעת לא הייתי ממליץ במסגרת הפורום אך זה כבר עניין של מדיניות .

מנהל פורום אורתופדיה