גיד מיישר כף יד 2

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/06/2003 | 22:16 | מאת: עודד

אין לי מושג באיזה עצב מדובר האיזור הוא בחלק העליון של כף היד החתך נמצא מימין לאגודל בין האצבעות 2 ו 3 לאורך כל כף היד התחושה שאינני מרגיש היא באצבע 3 ולאורך כף היד הצד העליון אני מרגיש גם כמו נמלים . האם זה קשור לעצב כמו כן אני רוצה לציין שחיברו לי את הגידים שך אצבעות 2ו 3 לבד אני לא יכול להרים בצורה מלאה את אצבע 2 יש לי עוד בעיה שאני סובל ממנה והיא הבדלי טמפרטורות היד ממש נרדמת לי כשאני יושב ליד מזגן היכן אפשר לעשות בדיקה בקשר לעצב שנפגע לדעת מה מקורו מה שמו ואוליי יש עוד אזורים שאני לא מרגיש לטיפולך אודה

די בבדיקה גופנית פשוטה בכדי לדעת באיזה עצב מדובר ולו ידעת לתאאר נכון את מיגומם של מחושיך יתכן שגם בכך היה די. בכדי לעזור לך הרי המפה שלכף היד גב כף היד הוא החלק האחורי של כף היד וזה הצד של הציפורניים . קדמת כף היד או הצד הכפי זה הצד החלק של הקוים וטביעות האצבעות . צד האגודל הנו הצד החיצוני וצד הזרת הוא הצד הפנימי. קצות האצבעות זה החלק התחתון ביותר של כף היד וככל שהולכים לכוון הכתף מתקדמים למעלה. הדרך הנכונה לתאר מיקום של פצע או מחוש תהיה אם כן משהוא בנוסח: " חתך אורכי בגב כף היד המשתרע מהרווח שבין אצבע 2 ו3 כלפי מעלה עד לאמצע גב כף היד. וכו' וכו' " צא עתה לדרך ונראה

14/06/2003 | 12:59 | מאת: עודד

מדובר בגב כף היד באיזור של הציפורניים החתך הוא לאורך גב היד בין האצבעות 2ו 3 אצבע 2 לא יכול ליישר באופן מלא .רק באמצעות אצבע 3 חוסר התחושה הוא באצבע 3 לכל האורך עד האמצע.

מנהל פורום אורתופדיה