ניתוחי לייזר לגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/06/2003 | 09:14 | מאת: פיליפ

קרוב משפחה שהגיע לארץ עם כאבי גב איומים, מחפש מידע לגבי ניתוחי גב באמצעות לייזר. יש בידו בדיקות MRI שהביא מחו"ל כל המלצה ועיצה תתקבל בברכה.

אין דבר כזה ניתוחי לייזר לגב. יש פעולה שבה מחדירים סיב אופטי לתוך הדיסקוס ומנסים לאייד את הדיסקוס באמצעוות לייזר. השיטה לא הוכיחה עצמה.

12/06/2003 | 21:18 | מאת: מישהו

בזמנו עסק בנושא טיפולי לייזר בבעיות גב ד"ר רוחקינד באיכילוב היו לו הצלחות חלקיות היה טררם גדול בעתונות על הנושא למיטב ידיעתי הוא פסק בכך אני בכל אופן מכיר מישהו שעבר אצלו טיפול (בן חודש ימים ) והצליח מאד

מנהל פורום אורתופדיה