ספונדילוליזס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/06/2003 | 19:14 | מאת: יניב

שלום אני בן 31 ואבחנו אצלי ספונדילוליזיס L5 ואני עובד במסגרות כבדה שזה אומר עבודה מאוד פיזית אני במקצוע כ12 שנה מה אני אמור לעשות ? והאם הרשויות מכירות במגבלה? תודה מראש יניב

ספונדילוליזיס אינו בעיה העומדת בפני עצמה . יש מקרים רבים שבה קיים ספונדילוליזיס ללא כאב . גם אצלך קיים הספונדילוליזיס מימי נערותך וראה לא סבלת . כיון שכך יש להתייחס לבעייתך כאל בעיית כאב גב ולא כאל ספונדילוליזיס.

12/06/2003 | 17:48 | מאת: יניב

תודה על תשובתך הענין הוא שעשיתי בדיקות בגלל כאבים חזקים כאשר בשנים הקודמות סבלתי קצת פחות ו התיחסתי לזה ככאב גב שיעבור לכן אני מודה לך על התשובה אך שאלתי מתמקדת בהכרתם של הרשויות במצבי מודה לך מראש

מנהל פורום אורתופדיה