עצב כלוא בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/06/2003 | 15:16 | מאת: עלמה

שלום ד"ר, אורתופד איבחן אצלי עצב כלוא בכף רגל ימין ושלח אותי לעשות מידרסים. המדרסים לא עזרו ובינתיים התנפחה לי האצבע שליד הזרת, בנוסף לכאבים מהם אני סובלת בכף הרגל.כששאלתי אותו לגבי הניתוח שמוצע, אמר שייתכן ואאבד את התחושה בעצב. רציתי לדעת מה סיכויי ההצלחה של הניתוח, האם כדאי לעשותו דרך קופת החולים או באופן פרטי, האם יש הגבלה בהליכה לאחריו ובכלל האם זה נחשב לניתוח פשוט וחסר סיבוכים. בתודה על תשובתך עלמה

בכדי שאוכל לענות לך עלי לדעת על איזה עצב מדובר או לפחות לקבל ממך תאור מדוייק של מיקום הכאב ותארו שלו.

מנהל פורום אורתופדיה