כאבים בכתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/06/2003 | 21:48 | מאת: shira

לד"ר שלום, אני עושה טיפולים פיסיוטרפיסטים לכתף, בגלל כאבים שאובחנו כהסתידות קלה, שלי היא מאד קשה, והמטפלת אמרה לי רק לא להגיע לזרמים כי על זה קשה להשתלט. ואני מרגישה אמנם זרמים של כאב לכיוון המרפק ושורש כף היד, שלא מפסיקים מה ניתן לעשות. תודה מראש

לא ברור לי מה זה כאבים שאובחנו כהסתיידות קלה. . במידה שיש לך הסתיידות של גיד על רקע של דלקת של הגיד הכאב מקורו בדלקת .כאב אינו יכול להיות הסתיידות בכל מקרה אם אמנם בכך עסקינן פיסיותרפיה לא תעזור . איננימבין גם על איזה זרמים מדברת הפסיותרפיסטית ומה את מתכוונת בזרמי כאב. לסיכום שאלתך עתירה בנוסחאות סתריםם . אני מציע שתנסי לדבר עם הפיסיותרפיסטית במילים פשוטות וברורות ותנסילנסח את בעייתך באותה דרך שאם לא כן אצטרך גם אני לענות לך בלשון שירה.

מנהל פורום אורתופדיה