דורבן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/06/2003 | 21:08 | מאת: יהודית

ד"ר שלום, אני סובלת מזה מס' חודשים מדורבן. זריקות ומדרסים לא עזרו. הומלץ לי על טיפול בגלי הלם + טיפול שנקרא MILTA האם ידוע לך מהו הטיפול השני והאם מומלץ לשלב אותו עם טיפול בגלי הלם, וכן מהו מס' הטיפולים (בגלי הלם) שחולה ממוצע נזקק להם?

MILTA הוא מכשיר רוסי זהה באיפיונו למכשיר שנקרא טרהקוונט והוא משרה שדה מגנטי סטטי חלש ,אור אדום, אור אינפרה אדום וקרן לייזר חלשה. אין לו שום השפעה על מערכת השלד גידים ,מפרקים או עצמות ובעצם מה שהציעו לך הוא בלוף לפחות בחלק הקשור במילטה. אשר למספר הטיפולים בגלי הלם הוא יכול להגיע ל2 עד 6 טיפולים.

מנהל פורום אורתופדיה