טרהקוונט לטיפול בדלקת בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/06/2003 | 13:37 | מאת: ציפי

קיבלתי היום את מכשיר הטרהקוונט. במכשיר יש מספר תוכניות טיפול. ברצוני לטפל בדלקת בגיד אכילס. בין התוכניות שבמכשיר יש תוכנית "מפרק שוק כף הרגל, דלקת מפרקים, אורתרוזיס, נקעים" וכן תוכנית "דורבן עצם העקב". מהי לדעתך התוכנית המתאימה לי? אודה על תשובתך המהירה.

10/06/2003 | 20:32 | מאת: עומרי

ציפי שלום דיברנו בעבר (טלפונית )בקשר למכשיר הנ"ל ,אני שמח כי קיבלת את המכשיר לניסיון ובטוח כי הוא ישפר לך את איכות החיים מבחינת הכאבים ברגליים אשמח להפגש עימך במידה ותרצי לרכוש את המכשיר רפואה שלימה עומרי 054-887645

אינני מכיר את המכשיר

10/06/2003 | 20:53 | מאת: עומרי

שלום ד"ר אסא לב-אל אשמח להציג לפניך את המכשיר ,ניתן לקרא באתר הבא http://www.biolifesolutions.co.uk/default.asp?context=40 תודה עומרי 054-887645

מנהל פורום אורתופדיה