כאב שמשליך מפריצת דיסק ?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/06/2003 | 18:38 | מאת: הבן

לאמי, 70, יש פריצת דיסק- במעקב אורתופד. אחרי כל האפשרויות נשארה אפשרות לזריקה. בינתיים, התחילו לה כאבים מאוד מאוד חזקים בצד ימין, מתחת לצלעות. אומרת שמזהה את הכאב שהוא לא מכאבי הגב. רופאת המשפחה, עד שנגיע לאורתופד, אומרת שהכאב הוא כנראה מפריצת הדיסק (אמי עברה מספר צילומים של בטן, כליות ושלפוחית שתן בקשר לבעיות אחרות - תקינים) מה דעתך? תודה.

הסיבה השכיחה לכאב בבטן מימין מתחת לקשת הצלעות היא אבני מרה או דלקת של כיס המרה או בעיה במעי הגס. דיסק? לאו דוקא

מנהל פורום אורתופדיה