הזמנה לכנס עמותת צעדים למען פגועי ומושתלי מפרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/06/2003 | 15:36 | מאת: נאוה

ה ז מ נ ה אנו שמחים להזמינך לכנס הארצי השני הכנס יתקיים ביום רביעי ה- 11/06/2003, בשעה 16:30 באולם ההרצאות בבית איזי שפירא, רעננה. סדר היום: 16:30-17:30- הרשמה + קבוצות היכרות קטנות. 17:30-18:00- מה חדש בפעילות העמותה. 18:00-19:00 - מר אריק אבני, פיזיותרפיסט, מהנדס ביו- רפואי. גב' גילי מנור, פיזיותרפיסטית. הרצאה בנושא: "שיקום פיזיותרפי לאחר החלפת מפרקים בגפיים התחתונות וחידושים טכנולוגיים". היבטים בטיפול הפיזיותרפי בטווח הרחוק לאחר ניתוח החלפת מפרק בגפה התחתונה והצגת מערכת חדשה לאבחון טיפול ומעקב אחר העומסים המופעלים על הגפה במהלך הדריכה. חברות בעמותה היא מנוף למימוש זכויות ותמיכה בחולי המפרקים בישראל.

08/06/2003 | 22:44 | מאת: למה ללא רופאים??

09/06/2003 | 06:42 | מאת: נאוה

שואל יקר, מטבע הדברים חייב להיות עניין שונה וחידוש בכל כנס שאתה מציע לאנשים, כדי להוסיף ידע ועניין. קהל היעד שלנו - פגועי ומושתלי מיפרקים - זקוק למידע במגוון של נושאים המעסיקים אותו. בכנס הקודם שהיה לפני כחצי שנה, הירצו רופא - מנהל מחלקה אורטופדית בבית חולים על ניתוחי ירך והידרותרפיסטית העומדת בראש מוסד ידוע, על טיפול הידרותרפי במוחלפי מיפרקים. הפעם אנו מגוונים ומציעים שיטות טיפול בפיזיותרפיה שלאחר ניתוח, בין השאר, באמצעות מכשיר חדשני המקצר ומשפר את החלמת המנותח. בנוסף, על פי בקשת משתתפים, שוריין זמן גם להיכרויות והחלפת מידע. אנו מקווים שהכנס יהיה גם הפעם מעניין ומועיל לציבור השומעים. הכנס פתוח לקהל וגם אתה מוזמן להתרשם. ולך ולכל המתעניינים - אתר חדש של העמותה מרכז מידע רב מסוגים שונים, כמובן שגם מאמרים רפואיים רבים וסיפורים אישיים של חברי העמותה: http://www.freewebs.com/tzeadim.

מנהל פורום אורתופדיה