כאבי צוואר וראש

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/06/2003 | 12:36 | מאת: איילת

שלום אני בחורה בת 30 סובלת שנים מכאבים חזקים בצוואר ובראש שאלתי האם מניסיונך העשיר יכול להיות קשר בין כאבי צוואר לכאבי ראש כל כך חזקים עקב 3 בלטי דיסק בצוואר אני מרגישה ששרירי הראש תפוסים והעצמות בראש כואבות בנוסף לכך הצוואר תמיד נוקשה למרות כל הטיפולים והפיזיוטרפיה דיקור וכו הודה לך על עצה כיוון או כל טיפ

מכיון שהעורף מעוצבב על ידי עצבים שמוצאם בחוט השדרה הצוארי הרי שגרוי של עצבים אלו עלול לגרור לכאב ראש עורפי . מתח של השרירים שבאחורי הצואר והמתחברים לגלגלת גם הוא יכול לגרום לכאב ראש . לחץ על עצבים תחושתיים עורפיים ( העצב העורפ י ) גם הווא גורם לכאב ראש . לסיכו ם ראשית חוכמה לאפיין את כאב הראש והאם יש מתאם בינו ובין השינויים שיש לך בצואר.

מנהל פורום אורתופדיה