דלקת?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/06/2003 | 15:38 | מאת: מודאגת

אני סובלת כבר למעלה מחצי שנה מכאבים חזקים בכתף שמאל (וכמובן מתוקף זה בכל היד). פניתי לאורטופד שאמר כי זה נראה לו דלקת. הוא נתן לי כדורים שלא עזרו במאום. מאוחר יותר הוא שלח אותי לצילום רנטגן ואחרי שראה את התוצאות אמר שוב שזו נראית לו דלקת. הוא נתן לי שוב כדורים שלא עזרו. בשלב הבא הוא שלח אותי לאולטראסאונד וגם כשראה תוצאות אלו אמר שאינו רואה משהו שאינו תקין וזו נראית לו דלקת. הוא רשם לי כדורים נוספים שגם הם לא עזרו. כרגע אני ממתינה לתור במרפאת כתף בתל-השומר. הכאבים מחריפים מיום ליום ואיתם המוגבלות ביד. האם זו יכולה באמת להיות רק דלקת??? וכל -כך הרבה זמן???

למרבית הצער המילה דלקת מקפלת בחובה כל כך הרבה משמעויות שכל דבר יתכן. העניין הוא שלהגיד דלקת זה לצאת ידי חובה. י ש לשאול דלקת של מה ? ולמה וכיצד.

מנהל פורום אורתופדיה