חוסר יישור בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/06/2003 | 13:01 | מאת: ציון ש.

לפני כ-10 חודשים נפצעתי וריסקתי את tbhal plato דרגה 5 מתוך 6 לאחר הורדת האליזרוב שהיה על הרגל במשך 4 חודשים התברר שהרגל לא מתיישרת וחסר כ-20 מעלות על מנת ליישרה. הוחלט על ידי הרופא לבצע אורטוסקופיה על מנת לנסות ולמצוא מה הבעיה אך בניתוח נמצא רק4 שהמינסקוס הלטראלי קרוע ואין שום בעיה אחרת. אם ניתן לתת חוות דעת על מנת לחשוב על פיתרון הבעיה והאם ניתן להבין מה פשר המינסקוס שהוא קרוע האם זה יגביל אותי בעתיד או כיום אסור לי לעשות פעליות מסויימתץ תודה מראש.

המניסקוס הקרוע עשוי לגרום לכאב בתנועת הברך אם וכאשר יהיה לך טווח מלא. כרגע הבעיה היא קרוב לודאי הדבקויות וקיצור שרירים סביב המפרק

מנהל פורום אורתופדיה