מאמרים על הזרקות לחלל האפידורלי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/06/2003 | 00:54 | מאת: חגי

שלום רב! שמי חגי ואני מדריך במד"א. הייתי רוצה קישורים למאמרים בנושא הזרקות לחלל האפידורלי (בכל תחום). היות ומדובר במתנדבי מד"א הייתי מעדיף מאמרים בעברית אם ישנם כאלה. תודה רבה.

לא מצאתי מאמרים בעברית אשר למאמרים באנגלית כאלה יש בשפע כל מה שעליך לעשות הוא להקליד בחלון החיפוש של החפשן שלך ( גוגל אלא מה?) את השרשרת: EPIDURAL INJECTION להתחלה נסה את: http://www.spineuniverse.com/displayarticle.php/article389.html

08/06/2003 | 11:43 | מאת: חגי

20/11/2003 | 18:20 | מאת: www.spine-health.com

www.spine-health.com

מנהל פורום אורתופדיה