כאבים ברגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/06/2003 | 17:17 | מאת: זאב

שלום מזה מספר חודשים אני מבצע פעילויות הליכה (מואצת) כ-5 עד 6 פעמים בשבוע, כ-45 דקות בכל פעם. בזמן ההליכה אני סובל מכאבים בשרירים (או שזו עצם?) בחלק הקדמי של הרגל מהקרסול ועד למטה מהברך. הכאב הוא עמום וקשה להצביע על נקודה מסוימת. כמו כן עוצמתו משתנה מפעם לפעם. ניסיתי מתיחות כמיטב יכולתי - ללא הואיל ניסיתי למרוח משחה (BENGAY) לפני ההליכות, אך אינני רואה תוצאה? למי אני אמור לפנות בנושא או מה עושים? תודה לכל מי שיכול לעזור

אורתופד אמור לדעת מה לעשות. בכל מקרה יש ראשית לאתר את מיקומו של הכאב ואחר כך לזהות את הסבות הגורמות לו.

מנהל פורום אורתופדיה