אוסטיאופיט בבהונות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/06/2003 | 23:02 | מאת: גדי

לד"ר אסא: מזה כשנתיים אני סובל מכאבים פתאומיים בבהן ימין. התדירות בין מספר פעמים ביום ועד פעם בכמה ימים, ללא קשר למאמץ או תנועה כלשהיא: זה "נתפס"! במיפוי הודגשו משקעים בפרק הבהן ופחות בבהן שמאל ובברכיים. טיפולים שעברתי: U.s. , מגה גלופלקס, אלטרנטיבי, מסגים, מים חמים, וכל זאת ללאהשפעה משמעותית. כשזה "תופס", זה חד, כל כף הרגל רגישה למגע עדין, זה קורה גם במצב מנוחה! הומלץ, ללא בירור הסיבה, קיבוע הבהן, וכשבשמאל זה יחריף, גם אותו. לאחרונה מתחיל להרגיש "עומס" בבהן שמאל, ובברכיים. אינני רוצה ניתוח בבהנות שיגביל אותי בהליכה, מחפש את הסיבה, ואולי פתרון אחר! תודה מראש על המידע או ההפניות, גדי.

לא הצלחתי להסיק מדבריך מה המחלה ממנה אתה סובל וממילא אין לי הצעה לפתרון.

מנהל פורום אורתופדיה