אוסטאופורוזיס‮לגברים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/05/2003 | 18:59 | מאת: יעקב

מקריאת‮‮תשובתך‮אלי מ - 24/5/03 אני שואל האם ניתן לרשום תרופת פוסאלן לגברים בקופת חולים כללית כאשר יש צורך. האם קופת חולים כללית תשלח גברים לעשות מיפוי עצמות. כיום פוסאלן, למיטב ידיעתי לא רשומה לגברים בסל הבריאות. האם אין צורך בכך? האם יש לארגן לחץ ציבורי לשם כך.

תרופת הפוסלן ניתנת לשם טיפול באוסטאופורוזיס ללא הבדל מיןדת וגזע. מכיון שהרוב המכריע של הנזקקים לפוסלן הן נשים הוגדרו התנאים לשימווש אצל נשים אך ככל שהדברים אמורים בחומרת המחלה אין כאמור אפליה.

מנהל פורום אורתופדיה