שבר עצם סקפואיד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/05/2003 | 21:37 | מאת: עופר

לפני 4 חוד' שברתי את עצם הסקפואיד בשורש כף היד עד עתה אני עם גבס. היום קבלתי את תוצאות הסי.טי: שינויים פורוטים בקצה הדיסטאלי של עצמות האמה ובעצמות שורש כף היד.מצב לאחר שבר בעצם הסקפואיד. קיים חיבור כמעט מלא של קו השבר עם אי סדירות קלה. ברקמות הרכות אין ממצא מיוחד. אודה ותוכל להאריך את מצבי, האם אני אמשיך עם הגבס או אשלח לניתוח?? האם תהיה לי מגבלה עתידית ואיך היא תבוא לידי ביטוי?? תודה

לאור העובדה שיש כבר חיבור כמעט מלא של העצם נראה לי שתהליך הטיפול בגבס התסתיים ואין צורך בניתוח. יש סיכוי טוב שתחזור לתפקוד תקין.

מנהל פורום אורתופדיה