אחוזי נכות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/05/2003 | 19:56 | מאת: אורן

שלום רב.תודה רבה אל התשובה.אך אתה יכול להסביר שקיבלתי 20 אחוזי נכות בלבד אם כול הנזקים האלה ברגל .האם זה הגיוני אך כול אורטופד רואה את אותם נזקים ברגל ורואה אחוזי נכות שונים.מדובר בתקנות מאוד ברורות של ביטוח לאומי לגבי אחוזי נכות.אני קיבלתי 20 עפ תקנה 48.2.ב מה זה אומר תודה רבה שוב.השאלה הקודמת שלי על שם אורן תודה מראש לפני יומים.

אם תעמיק לעיין בתשובתי הקודמת תקבל את התשובה לשאלתך . כאשר ניתן לפרש מבחן מסויים לקולא כלומר לתת פחות אחוזי נכות צפוי שהועדה הרפואית לנקוט בדרך זאת. לשם כך קיימת האפשרות לערער ואף לפנות לבית משפט.

מנהל פורום אורתופדיה