המלצה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/05/2003 | 10:45 | מאת: מירי

שלום דוק מזמן לא כתבתי לך חידשתי את חיפושי למזור ה-metatarsalgia שאני סובלת ממנו כבר שנים קיבלתי עצה מכירופרטקט לפנות לפודיאטור אלא לאן שאני פונה לא מכירים את המילה וכמובן לא יודעים להפנות אותי למוממחה אולי אתה יכול להמליץ לאן לפנות המון תודה למפרע מירי

פודיאטור הנו אדם שהתמחה בטיפול במחלות כף הרגל בבית ספר מיוחד לכך . בדרך כלל בעלי מקצוע אלו לא עושים ניתוחים אלא בעיקר טיפולים שונים כולל התאמת מדרסים ונעליים . בארה"ב יש מקצוע קרוב הנקרא כירופוד . אלה הם מומחים לבעיות כף רגל העוברים הכשרה דומה לזו של רופא והם אף מבצעים ניתוחים. משני הסוגים יש בארץ. לא רבים אך יש . אני מניח שחיפוש בדפי זהב יביא אתך למטרתך. אני אישית לא נוהג להמליץ על מטפלים במסגרת הפורום.

מנהל פורום אורתופדיה