פלטפוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/05/2003 | 16:43 | מאת: אוהד קרצו

שלום אני חייל בצה"ל ואני סובל מפלטפוס קשה (הובחן ע"י רופא צבאי) אך הרופאים טוענים כי אין פיתרון יותר טוב ממדרסי גבס האומנם?

מרבית מקרי הפלטפוס לא זקוקים לטיפול כלל ועובדה שעד הגיעך לצבא לא ידעת בכלל על קיומו. במקרים שצריכים - רבים יסתדרו עם מדרס שוט מן המדף . מיעוט יזדקק למדרסים הבנויי לפי תבנית גבס של כף הרגל. שים לב: למרות שמדברים על " מדרסי גבס " ובעצם צריך להגיד מדרסים בנויי לפי תבנית גבס הרי שלמעשה לוקחים את תבנית כף הרגל על ידי השקעתה בקופסה של קצף נוקשה מה שנותן תמונה מקורבת אך לא מדוייקת של כף הרגל

31/05/2003 | 14:57 | מאת: אוהד

דבר ראשון ידעתי ממנו לפני הצבא וסבלתי ממנו הרבה (קושי בהליכה וכאבי גב חזקים) כמו כן גם השתמשתי בתכשירים שונים להקלה על הכאב.... מדרסי גבס לא עוזרים לי

מנהל פורום אורתופדיה