ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/05/2003 | 14:03 | מאת: ניר

בחודשיים האחרונים החלו לי כאבים מתחת לברך הימנית. היה נדמה לי שהעצם בולטת מעט. הלכתי לאורטופד שבדק ואמר שהכל בסדר וזה גידים. עשיתי מיפוי בנוגע למשהו אחר שכלל גם ברכיים ויצא תקין גם המיפוי. יש לומר כי בכמה חודשים לפני רצתי והתאמנתי בכושר קרבי ורצתי על בטון אם כי לא הרבה. מה זה יכול להיות? מה עושים שלא יכאב? זה סתם לא כאב אפילו זה אי נוחות קלה? מורידים פרופיל על דבר כזה? אני מאוד מקווה שלא...

קשה מאד למצוא "שם כותרת" למצב של אי נוחות קלה ,מה גש שבכלל לא ברור לי היכן בדיוק אתה חש אותה- מלפנים? מאחור? מן הצד החיצוני או הפנימי? האם בעת ישיבה , כפיפה עמוקה, עליית מדרגות, ריצה וכו'?

מנהל פורום אורתופדיה