כתף בעיתית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/05/2003 | 22:45 | מאת: חדוה

לד"ר שלום! היו לי כאבים חזקים בכתף ימני עשיתי פזיוטרפיה קבלתי תרופה בשם ויוקס ואף קיבלתי זריקת קורטיזון הכאבים חלפו לזמן קצר ושוב אני סובלת מכאב בעיקר כאשר אני מרימה את היד הצידה. האם זו דלקת בגידים,הסתידות או משהו אחר מה עלי לעשות.אני בסך הכל בת 55 ולא רוצה לסבול תודה חדוה

30/05/2003 | 11:39 | מאת: אלון

יש פתרון, אנא צרי קשר 054504028

אכן סיפורך מתאי לדלקת גידי שרוול המסובבים . אינך צריכה לסבול ניתןלטפל בבעיה בשיטות שונות אך יש לזכור את החלק החשוב והוא מניעה של השנות וזאת על ידי המנעות מהרמת היד לצד ככל שניתן וכשצריך יש לעשות זאת עם כף היד כלפי מעלה.

מנהל פורום אורתופדיה