קרסול כואב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/05/2003 | 17:43 | מאת: שושי

שלום. לפני כחודש נפלתי ועיקמתי את כף הרגל כתוצאה מזה כאב לי מאוד הקרסול במשך כיומיים(צלעתי) והאזור היה נפוח בערך כשבוע. לאחר מכן הכאב פחת אך עד היום כל הזמן כואב לי. גם כשאני מתעוררת בבוקר ועדיין לא קמתי מהמיטה ולא הזזתי את כף הרגל, כואב לי. בשבוע האחרון התפשט הכאב לכל אורך הרגל. כך שאם אני יושבת זמן ממושך על הכסא, ברגע שאני קמה קשה לי לעשות את הצעדים הראשונים(כואב לי לכל אורך הרגל) ולאט לאט כאב מתפוגג ונשאר רק הכאב התמידי בקרסול. אני רוצה לציין שאני הולכת כל ערב הליכה מהירה ואין לי שום קושי בכך. מצב בריאותי הכללי הוא תקין. אשמח לקבל תשובה רק מרופא הפורום. תודה.

יגעתי חיפשתי ולא מצאתי שאלה. סיפור כן לא נותר לי אלא לענותעל שאלה פרידימיוני. כמה סיבות אפשריות למכאובך: 1. הדמומת שנוצרה בעקבות הפגיעה עדיין לא נספגה 2. נגרם לך שבר "נסתר" שלא זוהה בצילום ראשון( אם בכלל צולמת). 3. נגרם נזק לגיד

מנהל פורום אורתופדיה