ניתוח לתיקון עיוות בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/05/2003 | 15:29 | מאת: רמי

שלום רב, אימי בת 57 סובלת מעקמת בכף הרגל מלידה ( ברגל אחת ). יש לה 40 אחוז נכות. במשך הזמן היא השתמשה במדרסים ובנעליים שהותאמו לה במיוחד ע"י אורטופד. במשך השנים המצב החמיר וכיום הכאבים הפכו בלתי נסבלים והיא מתקשה לעמוד על רגלייה גם עם הנעליים המיוחדות עד שהיא החליטה שברצונה לעבור ניתוח ליישור או תיקון העיוות. ברצוני לברר מספר דברים האם יש אפשרות לבצע ניתוח בגיל כה מבוגר ? מה הסיכון הכרוח בזה ? מה סיכויי ההצלחה וההחלמה מהניתוח וכן פרק הזמן ? מה התהליך שצריך לעשות על מנת להגיע לניתוח ? דרך קופת החולים או שישנה אפשרות דרך מרפאה פרטית ? והיכן אפשר לקבל יעוץ מקצועי ( לא וירטואלי) לגבי הניתוח(ים) הקיימ(ים) ? אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות הנ"ל בתודה מראש :)

המושג עקמת אינו תקף לגביכף הרגל ואינו מתאר שום דבר כך שאינני יכול לענות על שאלתך. בכל מקרה תוכלי בודאי לקבל תשובות אצל האורתופד בקופה שלך.

מנהל פורום אורתופדיה